logo-lacoanamare.ro_

Despre Cofetaria „La Coana Mare”

 

 

Cofetăria „La Coana mare” vă aşteaptă cu o sumedenie de prăjituri ,torturi (nuntă , botez, aniversare, personalizate în marţipan sau cu figurine) şi prăjituri de casă:-proaspete şi delicioase-pregătite după reţete de casă-cu ingrediente naturale-friscă naturală din smântână de ţară.

 

Cofetăria „La Coana mare” s-a născut din dorinţa de a oferi consumatorilor adevaratele PRĂJITURI DE CASĂ NATURALE cu nucă sau fără, in special cele pe care le pregătea bunica.

 

Vă sugerăm să gustaţi produsele specifice sărbătorilor: cozonaci şi pască.

Laboratorul cofetăriei „La Coana mare” se ambiţionează să respecte REŢETE TRADIŢIONALE şi să folosescă ingredientele cele mai bune.

Gândindu-se la clienţii săi, Cofetăria „La Coana mare” face eforturi susţinute, rămânând una dintre foarte puţinele cofetării din Bucureşti, care reuşeşte să păstreze aceeaşi cantitate indestulătore şi calitate desăvarşită la preţuri foarte mici.

 

Principala calitate a cofetariei cu laborator propriu, La Coana Mare, este modul in care produsele de patiserie si cofetărie se lucrează manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, fara coloranți, sau conservanți chimici.


Cofetaria “La Coana Mare” cu laborator propriu colaboreaza in sistem franciza cu partenerii din urmatoarele zone: Mosilor, Baneasa, Piata Vitan, Pantelimon (Hypermarket Kaufland), Militari-Valea Cascadelor (Hypermarket Kaufland).